Topggz'Autisme: verleden, heden en toekomst'


40 jarig jubileumcongres ‘Autisme: verleden, heden en toekomst’

Het Autisme Team Noord-Nederland viert op 12 juni 2014 het 40- jarige jubileum met vooraanstaande sprekers, boeiende themarondes en innovatieve onderwerpen met betrekking tot Autisme. We nemen u mee naar Autisme in het verleden, het heden, maar vooral in de toekomst.

Prof. Dr. R.C.M. Hennekam, Hij gaat ons vertellen over de research die de afgelopen eeuw bloeide met betrekking tot kennis in de psychiatrie.
Prof. I.A. van Berckelaer-Onnes (Em.)
was betrokken bij de oprichting van het Autismeteam en zij zal u meenemen op reis: Autisme door de jaren heen, op weg naar de toekomst.
Dr. Peter Vermeulen neemt ons vervolgens mee op expeditie met als doel Autisme en geluk. 
Dr. A. Spek zal vertellen over meisjes en vrouwen die regelmatig een lang traject moeten afleggen voordat de diagnose Autisme wordt gesteld.
Mevr. Birsen Basar gaat vertellen over haar route naar een Autisme diagnose.

Naast deze sprekers zijn er themarondes over: medicatie bij Autisme, diagnostiek en behandeling van kinderen, infants, maar ook van ouderen met Autisme, Kairo, Mindfulness, EMDR, levensloopbegeleiding en dwangklachten bij Autisme.

Zintuigen spelen bij Autisme Spectrum Stoornissen een grote rol, deze zullen dan ook in brede en verrassende zin gedurende het congres dan ook in brede en verrassende zin geprikkeld worden.

Accreditatie is aangevraagd bij de volgende beroepsverenigingen FGzP, Huisartsen, Specialisten ouderengeneeskunde & Artsen voor verstandelijk gehandicapten (ABC1-KNMG), NVO Orthopedagoog-Generalist (OG), NIP, NIP Kinder- en Jeugdpschycholoog (K&J), NVK, NVvP, SRVB, VGCt en V&VN.

Externe professional (€195,00) - Verkoop gestopt
Lentis professional (€150,00) - Verkoop gestopt
Genodigde ATN, Lentis (€0,00) - Verkoop gestopt
(Ex) patiënten ATN en familieleden (€50,00) - Verkoop gestopt
U bent medewerker van BW Talma, BW Munsterheerd of WWA (€15,00) - Verkoop gestopt

Einde verkoop

Locatie


De Kimme, E 70, 9471 KA Zuidlaren